Information från styrelsen, november 2021

Från det senaste styrelsemötet, den 23 november 2021, vill styrelsen informera om följande:

Extrastämma

Styrelsen föreslår att vi monterar utomhusbelysning på baksidan av 6:an. Detta för att öka trygghet och säkerhet i vårt boende. Belysningen kommer att vara av typen rörelseaktiverad och sättas upp på husväggen. Enligt föreningens stadgar är detta en åtgärd som kräver ett stämmobeslut – därför blir det extrastämma i tvättstugan den 14 dec kl. 19.00 – 19.30. Detaljerad info med bilder kommer att delas ut med en formell kallelse i brevlådorna inom kort.

Fönster/balkongdörrar

Styrelsen kommer att kontakta de medlemmar som uppgav att det fanns problem med fönster/balkongdörrar. Fantastiska Fönster är bokad för att fixa!

Elavläsning

kommer även till detta halvårsskifte att göras “manuellt”, dvs. alla medlemmar får lämna uppgifter – på papper eller via mail – till styrelsen. Viktigt att detta sker så nära intill årsskiftet som möjligt. Blanketter kommer snart i brevlådorna.

Portar och grus

Det drar ihop sig till vinter och slask och sandade trottoarer. Sand som gärna fastnar i våra portar och gör så att de inte stänger ordentligt. Var gärna uppmärksamma på detta; se till att portar och cykelrumsdörrar går ordentligt i lås.

Välkomna på glögg!

Ett ljus i höstmörkret! Mark- & Utemiljögruppen med Britt-Marie Skog i spetsen ordnar traditionsenligt glöggmingel i 4:ans port, ons. 8/12 kl. 18.30 -19.30. Hjärtligt välkomna!

Kommande händelser

21 december – styrelsemöte via Skype